ΠΛΑΝΟ Ο.Ε.

 

ΠΟΡΤΕΣ - ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ – ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 

Κ. Χάψα 56,  Τ.Κ. 57001, Θέρμη

ΤΗΛ. / ΦΑΞ : 2315000095

e-mail: info@plano-home.gr

HomeΠροϊονταΚουφώματαΣυνθετικά (PVC)

Συνθετικά (PVC)

Η ΠΛΑΝΟ επιλέγει τα επώνυμα και αξιόπιστα προφίλ της εταιρίας ΚΒΕ τα οποία σας παρέχουνε εγγυημένη λειτουργικότητα, και υψηλές θερμομονωτικές επιδόσεις.

Η ΚΒΕ από το 1985 δρα δυναμικά στο χώρο του συνθετικού κουφώματος αλλάζοντας τα μέχρι τότε δεδομένα και εισάγοντας συνεχώς καινοτόμες μεθόδους κατασκευής.

Σήμερα αποτελεί από τις πρωτοπόρες εταιρίες του χώρου τόσο σε επίπεδο ποιότητας κατασκευής όσο και σε επίπεδο πρωτοποριακού σχεδιασμού. Φέρνει κυριολεκτική επανάσταση στην παραγωγή του συνθετικού κουφώματος αντικαθιστώντας τον παραδοσιακό μόλυβο με το οικολογικά αβλαβές υλικό calcium – zinc. Συμμορφώνεται πρώτη με τις οδηγίες της Ε.Ε. και παράγει αποκλειστικά οικολογικά προφίλ (green line), συνεισφέροντας σε ένα πιο καθαρό περιβάλλον με υλικά ανακυκλώσιμα.

Αντικαθιστώντας τα κουφώματα σας με νέα ΚΒΕ κουφώματα κερδίζετε μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στη διάβρωση και εκπληκτικές θερμομονωτικές ιδιότητες. Αφήστε το περιβάλλον να αναπνεύσει.


ΚΒΕ SYSTEM_ 70mm AD

Το σύστημα 70mm AD κουφωμάτων της ΚΒΕ, με εξαιρετικά πρωτοποριακή σχεδίαση και καινοτόμες προδιαγραφές, με ενσωματωμένα λάστιχα στεγάνωσης (P.C.E.) και πέντε θαλάμους του. Η οπτική ωρίμανση του ΚΒΕ system με καμπύλες γραμμές σε όλο το φάσμα των προφίλ, όπως η κάσα, τα φύλλα και τα πηχάκια, σε συνδυασμό με την επιλογή του μαύρου – γκρι χρώματος για τα στεγανωτικά ελαστικά, προσφέροντας μια αισθητική αναβάθμιση του συστήματος.

 

                                  


ΚΒΕ SYSTEM_ 70mm AD & SELECT

  1. Συντελεστής θερμοδιαπερατότητας K=1.3
  2. Τζάμι: από 24mm
  3. Διπλή περιμετρική στεγάνωση
  4. 5 θάλαμοι


ΚΒΕ SYSTEM_ premidoor System …… και συρόμενο

Κουφώματα με εξαιρετικές ιδιότητες που αφορούν χώρους με δυσκολία ανοίγματος αλλά και για κατασκευές με μεγάλα ανοίγματα και φως (βεράντες, μεγάλα μπαλκόνια, αίθρια). Σε λευκό αλλά και σε χρώμα, μπορεί να καλύψει τις όποιες κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες με απόλυτη ποιότητα αλλά και στυλ. Δυνατότητα κατασκευής έως και τέσσερα φύλλα εν σειρά.


Εμπιστευθείτε την ΚΒΕ γιατί σίγουρα μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σας, πέρα από τα σχέδια και στα χρώματα. Με την μεγάλη γκάμα σε έγχρωμα και ξύλινα ντεκόρ, σας προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά στο χώρο σας. Χρώματα ανεξίτηλα, που αποδεδειγμένα αντέχουν στο χρόνο και δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες.

How to find us

Website Translation

Greek English French German Russian Spanish

Social Media Networks

Δείτε όλη την γκάμα των προϊόντων που εμπορευόμαστε στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Read more...

 

Επαγγελματικές υπηρεσίες με την υπογραφή της Plano Home.

Read more...

 

Δείτε μοναδικές προσφορές σε μεγάλη γκάμα προϊόντων της Plano Home.

Read more...